Veszprém Jégkár

Szolgáltatásaink

Cégünk fő profilja a fényezés nélküli jégkár és horpadásjavítás egy speciális fényezés nélküli karosszériaegyengetési technológia segítségével.
Ez az eljárás lehetővé teszi azon horpadások javítását, mélynek során a fényezési lakkréteg nem sérül. Ezzel a javítási technológiával nem változik az agyag szerkezete. Így az nem korrodálódik, az autó eredeti fényezése gyári értéken megmarad,
Nincs amortizáció, nincs értékvesztés!
 
Cégünk jelenleg is Zertifikat-al igazoltan rendelkezik a munkák elvégzéséhez szükséges legújabb technológiával, legkorszerűbb-minőségi szerszámokkal, alumíniumjavításra alkalmas egyedi szerszámokkal, melyek mind hozzájárulnak a pontos, precíz munkavégzéshez.
 
10-12 fő technikusi gárdánk áll folyamatosan megbízóink rendelkezésére. Szakembereink karosszéria lakatos és fényező mesterek, ezekből a szakmából képezték magukat tovább, sajátították el a fényezés nélküli jégkár - horpadás javítás technológiáját.
 
Elmondhatjuk, hogy több éves szakmai gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezünk, melyet eddig sikeresen kamatoztattunk több ország (Magyarország, Ausztria, Németország, Anglia, Olaszország, Franciaország) autóházánál, márkakereskedésében.

Jégkárjavítás felsőfokon

Kattintson a teljes cikkhez

Horpadás volt, nincs!

Kattintson a teljes cikkhez